Beyonce

Beyonce och Jay Z:s förhållande

Beyonce som idag är 38 år gammal mötte sin nuvarande make Jay Z för tjugo år sedan, 1999. I diverse intervjuer har artisten berättat att paret inte började dejta förrän ett och halvt år efter att dem först mött. I en Oprah Winfrey-intervju berättar hon att paret till en början endast var väldigt nära vänner, och utvecklade en vänskap som betydde väldigt mycket för båda parter. Innan artisterna hade officiellt meddelat att dem var ett par så släppte dem under 2002 deras första samarbete ”03 Bonnie & Clyde”. Låten blev en otrolig hit och placerade sig på femte platsen på Billboardlistans ”Hot 100”. Detta var den första av många samarbeten mellan artisterna.

2003 släppte de sitt andra samarbete och efter denna hit så kunde dem inte längre dölja sin pågående romans. Trots att de setts tillsammans på basketmatcher och andra event så svarade Jay Z på frågan om deras förhållande med att säga att de endast är väldigt bra vänner. Året därpå blev det officiellt varken de ville det eller inte i och med att paret tillsammans besökte prisgalan MTV VMA Awards. Efter detta event så stod det klart att artisterna hade ett romantiskt förhållande.

Efter många samarbeten och 4 år efter att paret var officiellt i media så gifte de sig 2008 under ett väldigt privat bröllop med en endast dryga 30 nära vänner på plats. Paret är väldigt privata och trots medias konstanta försök att få veta mer om de två så förblir deras intima förhållande något som omvärlden inte vet mycket om.

2012 föddes parets första barn och dotter Blue Ivy Carter. 2017 fick paret Carter och Rumi, två tvillingpojkar.Previous Article