Beyonce

Hitta en rörmokare till musikstudion

Har du en egen musikstudio? Om du är i studion ofta och spenderar många timmar på plats är det viktigt att studion är i toppskick och att allt från musikutrustning till vatten och avlopp fungerar som det ska. Om du hyr din studio kan du med fördel kontakta hyresvärden och få hjälp med problem som uppstår i studion. Om du däremot har studion i din bostadsrätt eller har köpt lokalen behöver du själv ta hand om problemet.

Vilken musikutrustning du behöver i din studio är naturligtvis bara du som kan veta. Det vanligaste är en dator, t.ex. en Mac eller PC. Du kommer även behöva ett bra musikprogram där DAW är ett bra alternativ. Ett externt ljudkort är ett måste, såväl som studiohörlurar, mikrofon och MIDI-klaviatur. Eftersom musikutrustning kostar en hel del kan du med fördel köpa begagnat. Köper du nytt är det mycket viktigt att du väljer produkter från en tillverkare med lång garanti.

Ta hand om din studio

Det är inte bara musikutrustningen i din studio som du behöver se över, utan du måste också ha koll på andra faktorer. Om du får problem med avloppen behöver du t.ex. kontakta Clas Fixares rörmokare i Huddinge som kan komma ut till dig och lösa problemet. Deras duktiga rörmokare kan hjälpa dig med allt från stopp i avloppen till att dra nya vatten- och avloppsrör vid en eventuell renovering. Du kan naturligtvis även anlita rörmokarna privat med ROT-avdrag.

Vad kostar hantverkare?

Om du får problem med rör och vatten är det Clas Fixares rörmokare i Huddinge som du ska använda dig av, men får du problem med elen och elledningar är det en elektriker som är det bästa valet. Att elen i en musikstudio fungerar är A och O för att du ska kunna producera musik. Ha gärna numret till en elektriker som erbjuder jour, så att du kan få hjälp direkt när du behöver.