Beyonce

Musik om snus

Musik är något som många inte klarar sig utan idag. Det finns alla möjliga olika kategorier, såsom pop, rock, trance, R&B, dansmusik, barnlåtar och mycket mer. Det sjungs om i princip allt idag och många texter har en betydelse för sångaren eller sångerskan. En del bisarra kategorier som det sjungs om kan vara exempelvis tobak och alkohol. Tobak är en konsumtionsvara som brukas en del i samhället idag, även bland musikartister. Det finns det olika varianter av tobaksvaror, som till exempel tobaksfritt snus, som ska kunna ersätta snus med tobak i. De påminner om portionssnus då de kommer i påsar, men de har en salig blandning av olika smaker, bland annat mint, jordgubb, melon och persika.

Världskända sångerskan Beyonce

En av världens mest berömda sångerskor är Beyonce. Beyonce är både sångerska, låtskrivare och skådespelare, men är mest känd för sin musik. Hon har dock inte alltid sjungit själv utan har varit en del av gruppen Destiny’s Child, men har på senare tid skrivit och sjungit egna låtar. Hennes sångkarriär började i slutet på 90-talet, då med gruppen Destiny’s Child. Sedan dess har hon bara vuxit och sjungit väldigt många låtar. Några av hennes låtar är Crazy In Love, Naughty Girl, Baby Boy, That’s How You Like It och Me, Myself And I.

Att bli artist

Musikvärlden växer varje dag och det uppdagas ständigt nya artister, med olika musikstilar och sångröster. Det finns artister som upptäcks i olika sångtävlingar och program, men också de som aktivt arbetar som artister och vill växa. Det kan dock vara svårt att bli världsartist, men det innebär inte att det är omöjligt, så länge man lägger ner tid och träning på det.