Beyonce

Beyonces humanitära framgång

Trots hennes stora framgång på musikscenen så förstår Beyonce att hon kan hjälpa människor världen över med den plattform och den ekonomiska situation som hon skapat sig själv. Artisten är starkt involverad i diverse välgörenheter som hon själv startat. Hon har donerat flera hundratusen amerikanske dollar till organisationer som till exempel Kids Wish Network, Music Rising, Save the Music Foundation, Feeding America, Artists for Peace and Justice, och många fler. Hennes största fokus när det kommer till välgörenhet ligger inom kvinnorättigheter, afro-amerikanska kvinnors framtid, och talangfull kvinnliga musiker.

I en intervju om hennes fantastiska insatser för samhället sade hon följande, ”Som barn var jag väldigt lyckligt lottad att ha min familjs stöd och kärlek. Detta hjälpte mig att nå mina mål. Tyvärr finns det miljontals av barn som inte har samma tur att ha detta stöd. Jag är hedrad att få samarbeta med BeyGood-kampanjen för att hjälpa unga människor att slå oddsen och skapa ett bättre liv för dem själva och deras omgivning”. I en annan intervju berättar hon om hennes passion för att hjälpa andra, ”… att nå ut och röra andras liv är oerhört kraftfullt. Det är därför jag vill att mina fans ska uppleva den känsla och den glädje som kommer från att hjälpa andra i sitt samhälle till ett lyckligare liv”.