Jay Z

Kul musikklappar till julen

Presenter är inte alltid det lättaste att ge bort. Det kan bero på att personen som ska få dem redan har allt, att du inte känner denne särskilt väl eller att du helt enkelt inte kommer på något. Lugn, bara lugn! Det finns massor av idéer som både är kul och innovativa som garanterar kommer gå hem.

Musik är något som i princip alla människor gillar. Smaken kan verkligen variera men de flesta människor gillar att lyssna på sina favoritartister eller kompositörer. Ibland är det de själva som spelar något instrument och vem gillar inte att sjunga i duschen? Just därför är det smart att låta dina julklappar ha med musik att göra eftersom det är en gåva som kommer ge mycket glädje under en lång tid framöver.

För den aktive lyssnaren

Det är mycket populärt att lyssna på musik under träningspass då det peppar och får igång energin ordentligt. Beroende på träningsform finns det motiverande låtar som passar särskilt bra, till exempel tung hårdrock eller gangsterrap åt den som lyfter skrot och snabba poplåtar till den som springer. Ge bort ett par smarta, trådlösa hörlurar för optimal rörelsefrihet på gymmet i eller i löpspåret, gärna med handsfreefunktion och inbyggd mikrofon för extra effektivitet. Om personen i fråga mest tränar hemma kan en trådlös högtalare passa ännu bättre. Den synkas enkelt till telefonen eller datorn och kan sedan ackompanjera alla hushållets aktiviteter, vare sig det handlar om fest, träning eller städning. Komplettera med en liten solcells-Beethoven som står i fönstret och dirigerar till musiken som en kul inredningsdetalj. Högtalaren kan också ge en hemmabio-känsla om den får stå på under filmen!

En annan kul idé är att ge bort en vattentålig högtalare att sjunga arior till i duschen! Du kan till och med skaffa ett duschmunstycke som ser ut som en riktig mikrofon för extra effekt! Plågsamt för hemmets övriga medlemmar? Javisst, men himla kul för den som duschar och perfekt för barn som inte gillar att bli tvättade! Är det däremot fest eller barnkalas på gång kan en blinkande portabel högtalare med tillhörande mikrofon bli succé för amatör-DJs.

Musik till bilfärden

Musik är också trevligt att ha i bakgrunden när du kör bil och här kan en liten FM-sändare som även låter dig tala i telefon och ladda mobilen på en och samma gång bli en mycket användbar present. Den låter dig lyssna på radio eller egen musik och du kan även använda den till GPS-systemet för bättre ljud. En praktisk gåva som passar alla bilister, oavsett om de kör på egen hand eller med hela familjen.

Med musik kommer julen bli extra trevlig för alla. Det löser enkelt din idétorka om vad du ska ge bort och och dina klappar kommer uppskattas av liten som stor.